Gestió i Programes S.L.
 

Política de privacitat


Gestió i Programes S.L. es compromet a respectar la teva privacitat d'acord amb les lleis de protecció de dades i privacitat. Podrà visitar www.gestioprogrames.es sense revelar cap informació personal identificable.


Recopilació d'Informació personal

No recopilem ni tractem la teva informació personal, no has d'omplir cap formulari ni estadístic ni de registre.

No utilitzem adreces IP per a analitzar les estadístiques, ni per a administrar el lloc, ni conèixer els teus moviments i acumular informació demogràfica.

L'única manera de recollir dades teves és per via correu electrònic, en el qual tu decideixes què ens comuniques, i del que processarem solament el cos del missatge.


Accés a la teva Informació

Podràs escriure'ns quan ho desitgis per a obtenir detalls sobre la informació personal que tinguem en aquest moment sobre tu, sempre adjuntant una fotocòpia del teu D.N.I. Adoptarem totes les mesures raonables per a confirmar la teva identitat abans de proporcionar-te dades sobre la informació personal que tinguem sobre tu.


Seguretat d'Informació

Aquest lloc ha evitat qualsevol tràfec d'informació perquè no corris riscos, i així evitar-ne qualsevol ús incorrecte. Tota la teva informació no prové del lloc sinó dels teus correus electrònics, i està protegida en els nostres sistemes.

Solament els empleats que requereixin la informació per a l'acompliment d'una determinada tasca, accedeixen a aquest tipus d'informació.

Els nostres empleats estan obligats a adoptar les mesures de seguretat necessàries exigides per la legislació vigent. A més, tots els nostres empleats estan al dia de les nostres pràctiques de seguretat i privacitat.

Per favor, cal que tinguis en compte que la transmissió d'informació a través d'Internet, tant per correu electrònic com per correu basat en web, només resulta segura quan es codifica. És possible que els teus missatges s'enviïn a través d'un nombre indeterminat de països abans que arribin al seu destinatari, tal és la naturalesa de la www i Gestió i Programes SL que no pot responsabilitzar-se de cap accés no autoritzat o pèrdua d'informació personal que escapi al nostre control.


Transmissió de la teva informació fora de la Zona Econòmica Europea

(membres de la Unió Europea més Noruega, Islàndia i Liechtenstein.)

Mai transmetrem la teva informació personal fora de la ZEE


Manteniment de la Política de privacitat

Gestió i Programes S.L. es reserva el dret a esmenar o modificar aquesta Declaració de Política de Privacitat en qualsevol moment i en resposta als canvis que afectin a la legislació aplicable en matèria de privacitat i protecció de dades.

Si decidissim canviar la nostra política de privacitat, n’informariem en el nostre lloc. Si per qualsevol causa haguéssim d’utilitzar la informació personal i identificable de manera diferent a l'establerta fins ara, t'ho notificariem via correu electrònic. Tindràs la possibilitat d'autoritzar-nos o no, a utilitzar aquesta informació de manera diferent. Utilitzarem la informació d'acord amb la política de privacitat sota la qual vam recollir la informació.


Enllaços

gestioprogrames.es conté enllaços a altres llocs. Heu de considerar que Gestió i Programes SL no es responsabilitza de la política de privacitat d'aquests llocs. T’hem d’advertir que vagis amb compte quan abandonis el nostre lloc i que llegeixis les polítiques de privacitat de tots i cadascun dels llocs que reuneixin informació personal identificable. Aquesta política de privacitat només és aplicable a la informació continguda en gestioprogrames.es.

Castellanoprivacidad.html