Gestió i Programes S.L.
 
Història
CastellanoQuienes_somos.html

Inici        Notícies        Qui som        Serveis        Software

GESTIÓ I PROGRAMES S.L. és una societat creada l'any 1.987, amb la intenció de cobrir dues àrees fortament lligades dins la majoria d'empreses, la GESTIÓ administrativa i els PROGRAMES informàtics.       

La societat com a tal, ha tingut poca activitat durant la seva història, fins l’any 2002, a més de forma intermitent, degut principalment a que es basava en Ricard Filella Fargas, fundador i gerent de GESTIÓ I PROGRAMES SL, i que fins l'any 2002 ha estat donant servei com a empleat a un grup d'empreses de comerç internacional, que l'hi ha exigit una gran dedicació.

Tot i així, GESTIÓ I PROGRAMES SL ha elaborat programes informàtics a mida (principalment Macintosh), bàsicament de facturació per empreses del sector de les arts gràfiques, de control i de gestió de comandes per a agents comercials i distribució. També ha elaborat paquets estàndards de comptabilitat que han estat venuts a tot Espanya.

Com a empleat d'altres empreses, Ricard Filella professionalment s'ha dedicat a la Direcció Administrativa i Financera d'una gran empresa exportadora i d'altres vinculades. S’ha especialitzat en disseny d'organitzacions amb circuits administratius mínims, auto-responsables, evitant burocràcies innecessàries i recolzant-se en les possibilitats informàtiques de màquines i de programes a cada moment per a poder optimitzar els objectius.

Ara, GESTIÓ I PROGRAMES SL, a més de tenir com a principal client al grup que empleava a Ricard Filella Fargas com a Director Administratiu Financer pot oferir els seus serveis al públic en general, gràcies a l'estructura de GESTIÓ I PROGRAMES SL, i també gràcies al disseny d'organització administrativa aconseguit amb aquest important client, que li permet que comporti una dedicació menys intensa.

GESTIÓ I PROGRAMES SL, ha esperat fins que Ricard Filella Fargas ha finalitzat els estudis d'Enginyeria en Informàtica, i ha estat integrat 4 anys a ISACA (Information Systems Audit and Control Association) per a oferir de forma generalitzada els serveis de qualitat que vol prestar.Ricard.htmlRicard.htmlRicard.htmlshapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1shapeimage_4_link_2