Gestió i Programes S.L.
 
 
 

A l’àrea de descàrregues podrà baixar els programes i la documentació de forma separada, per poder veure d’una ullada si el funcionament dels programes li convé

Requeriments per a Fileconta2 i MiniFacDB


Pantalla de 1.000 x 600

Per a Windows necessita Win 2000, XP ,Vista o 7

Per Linux un paquet gràfic.

Per a Mac necessita OSX 10.3 o ( per a utilitzar MySQL superior a 4.0).

Per a tots els sistemes necessita tenir una versió  de MySQL 4.x o 5.0 en funcionament.


MySQL

MySQL es una base de dades molt potent, multiusuari, que està amparada per contractes de programari lliure (gratuit per la versió Community) i per això s’ha imposat en grans companyies i sobretot en institucions públiques, en versions Linux, Windows (2000, XP, Vista, 7), Macintosh (OSX) i Unix, permetent que els clients puguin ser de diverses plataformes en cada instal.lació.


A més MYSQL proporciona eines per accedir a les seves dades, evitant que sigui mai presoner de Gestió i Programes.


Per això Fileconta2 i MiniFacDB s’han optimitzat per aquesta base de dades, però es pot versionar per a  connectar també amb altres estàndards com Oracle o Postgree.


Gestió i Programes no subministra ni ven MySQL, que és gratuït i s’ha de descarregar de les pàgines dels fabricants, però si que proporciona els links adequats i instruccions d’instal.lació. Aquests enllaços porten a la pàgina de descàrregues de MySQL 5.0 on haurà d'escollir la seva plataforma i la variant de sistema.En desenvolupament


Després del re-estudi total de Fileconta, li toca el torn a MiniFac abans de continuar amb nous desenvolupaments.


El full de ruta de Gestió i Programes passa després pel desenvolupament de FileGes, germà gran de MinifacDB, que a  més de les seves funcions incorporarà la gestió de factures de compra i comandes de compra i venda en la primera versió.

MiniFacDB


MiniFacDB és un programa de facturació per a MacOSX , de maneig molt simple i intuïtiu que permet generar albarans i factures de venda en pocs minuts.

Permet gestionar tantes empreses com desitgi i de cadascuna d'elles tindrà sempre a disposició la facturació de tots els anys entrats. La facturació requerirà generar les bases de dades de clients i articles i proporciona una gran llibertat pel que fa a dades i text que s'incorpora als albarans i factures.

Permet facturar en paper blanc o pre-imprés, incorporant d'entrada uns models genèrics, als quals es poden afegir models a mida, elaborats per Gestió i Programes.

MiniFacDB connecta amb la comptabilitat Fileconta2 en temps real i també gestiona rebuts i remeses bancaries. També és multiusuari, multiplataforma, multiidiomes i connecta amb una base de dades MySQL. Cada client connectarà via xarxa amb el servidor i lògicament també pot ser utilitzada nomes per un sol ordenador.


MiniFacDB s'ha escindit del projecte FileGes en el que està immers Gestió i Programes, per la necessitat urgent de Facturacions de Venda SIMPLES i potents en el món Mac.

El programa està disponible per descarregar directament en versions OSX intel i Windows i també per a OSX powerPC i Linux sota petició.


Fileconta2


Fileconta2 és un programa de comptabilitat general per a PIMES, adaptat al PGC 2008, que proporciona tot el suport exigible legalment : balanços, diaris, llibres iva, i fins i tot la memòria, però amb un format de treball molt còmode i fàcil d’aprendre. No ofereix gran quantitat d’opcions que dificultin el treball normal i això li dona una gran rendiment d’ús i una gran comoditat de treball.


Fileconta2 connecta amb el programa de facturació MiniFacDB amb el que comparteix dades en temps real.

També és multiusuari, multiplataforma, multiidiomes i connecta amb una base de dades MySQL.


Fileconta2 no té limitacions en quant a quantitat d'empreses ni de nombre d'usuaris, exceptuant les limitacions del propi sistema on s’instal.la. Cada client connectarà via xarxa amb el servidor i lògicament també pot ser utilitzada nomes per un sol ordenador.


El programa està disponible per descarregar directament en versions OSX i Windows i Linux sota petició.Diari


Programa gratuït que gestiona diaris personals, amb gran simplicitat, capacitat d’exportació i capacitat d’accès.

descàrreguesArxius.htmlArxius.htmlshapeimage_2_link_0
CastellanoProgramas.html

Inici        Notícies        Qui som        Serveis        Software