Gestió i Programes S.L.

 
CastellanoInicio.html

Actualització de Fileconta2


8 de gener de 2016

Gestió i Programes presenta la última versió (2.1) del programa de comptabilitat per a PIMES Fileconta2, amb redisseny grafic total i noves funcionalitats com un resum trimestral d’iva, modificació d’assentaments amb possibilitat de treure i afegir linies i altres millores i correcions.


També es pot descarregar la documentació on podrà veure l’aspecte i la filosofia de funcionament.


Vegi mes informació a Notícies i descarregui’l a Software.


Parxes Yosemite


21 de novembre de 2014

Gestió i Programes ha generat unes versions noves de Fileconta i MInifac per evitar el problema de connexió a Yosemite, aprofitant per incorporar nous models de factura amb capacitat pel texte LOPD.


Yosemite obligara a fer un redisseny gràfic general amb el que ja s’està treballant.


MiniFacDB 2.2 està ja disponible.


15 de abril de 2014

Gestió i Programes presenta la versió 2.2 de MiniFacDB.


Aquesta nova versió representa un nou pas en la millora del programa, amb la incorporació de rebuts electrònics en format SEPA i moltes petites millores com son canvis de presentació en les finestres no actives i la possibilitat d’incorporar l’anagrama amb transparències.


També es pot descarregar la nova documentació on es podrà apreciar les novetats del programa.


Vegi mes informació a Notícies i descarregui’l a Software. 

Inici        Notícies        Qui som        Serveis        Software

Gestió i Programes S.L.

Combina dues àrees molt lligades a dins les empreses, com són la gestió administrativa i els sistemes de informació, incloent tots els apartats de la informàtica, com poden ser la seguretat, la eficàcia, l’usabilitat o el disseny d’aplicacions, però que generalment estan portades per especialistes d’una de les dues àrees, sense la visió global que requereix l’empresa.

Vegi la secció de software on podrà descarregar i provar gratuïtament els nostres programes de gestió estàndard per a Mac i Windows.

Ara també tenim una nova divisió anomenada Netmotor, especialitzada en la generació d’aplicacions web a mida i principalment en pàgines que incorporen un sistema d’administració de continguts pensat per a simplificar la feina als gestors, totalment modular, multi-idiomes, treballant amb les últimes tecnologies AJAX i amb bases de dades MySQL. Fins ara s’han creat pàgines on la administració de continguts ha estat crucial com botigues web, pàgines multi-idioma amb renovació constant de continguts, etc..

Està previst que aquesta divisió s’independitzi en menys de 2 anys.
                Programes.htmlhttp://www.netmotor.esshapeimage_6_link_0